Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός τράβηξε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο μπάτζετ της 15ετίας» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στην (πιθανή) επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και σχολίασε την άνοδο του μπάτζετ από τους ερυθρόλευκους.

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός τράβηξε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο μπάτζετ της 15ετίας» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην “Magic Euroleague” του SDNA:

Για τον Σάσα Βεζένκοφ και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης, πολύ ταλαντούχος, έχει δουλέψει πολύ. Δεν του ήρθε τίποτα εύκολο. Τον έχω ζήσει την τριετία που συνυπήρξαμε. Είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα, για εμένα που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Έλειπε τη χρονιά που πέρασε.

Ο “Παπ” είναι μία προσωπικότητα, αλλά ο Σάσα είναι επίσης μία προσωπικότητα που θα τραβήξει στα δύσκολα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση από μεριάς Ολυμπιακού. Προφανώς και το οικονομικό κομμάτι ήταν το μεγαλύτερο στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και κάνει καλό για το ελληνικό μπάσκετ.

Είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ, όταν ο Παναθηναϊκός κατακτά την Ευρώπη και το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο, τραβάει και τον Ολυμπιακό προς τα πάνω.

Ο Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος θα έχει τώρα πιθανότατα το μεγαλύτερο μπάτζετ της 15ετίας, με πολύ υψηλά συμβόλαια. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να συμβαίνει αυτό, είναι καλό. Βλέπετε πλέον γίνονται τιτανομαχίες και όλη η Ευρώπη κοιτάει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός».

Για την επιστροφή σε εποχές 2009 με μεγάλες «μάχες» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: «Είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Έγιναν… κυνομαχίες και στους τελικούς. Γίναμε εμείς πρωταθλητές κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, είναι πραγματικά συγκλονιστικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr