Παναθηναϊκός: Θέλει έναν βοηθητικό... σταρ ο Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν “σπεσιαλίστα” στις θέσεις 4-5 για να κλείσει το ρόστερ του. Έναν αθλητή-ρόλων που θα εκτελεί συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θα δίνουν ώθηση χωρίς εκείνος να ζητά “πρώτο ρόλο”, τουλάχιστον στην αφετηρία της σεζόν που θα ξεκινήσει.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το 1-0 - Ατάκες για παίκτες και οπαδούς!

Εδώ ξεκινούν τα δύσκολα για το staff των πρασίνων. Ο Ντάνιελ Τάις π.χ που αρέσει θέλει να έχει πρωταγωνιστικό μερίδιο, ενώ δεν είναι κι εύκολο να πεις του Ματίας Λεσόρ να κατεβάσει τα θέλω του για την συμμετοχή του. Όποιος ψηλός έρθει στο πλευρό του Ματίας είναι βασικό να φέρει στις αποσκευές του υπομονή και βαθμό προσαρμοστικότητας.

Τα ελληνικά media δεν σταματούν να γράφουν για σταρ όμως η πρόγνωση για τον συγκεκριμένο αθλητή είναι διαφορετική. Οι πράσινοι έχουν επενδύσει στο τρίο Μήτογλου-Λεσόρ-Χουάντσο στις θέσεις 4-5 και θα ποντάρουν σε αυτό προχωρώντας στη σεζόν.

Είναι η φιλοσοφία του οργανισμού τέτοια άλλωστε που για να τους καλύψει θέλει παίκτη συμπληρωματικό για να βοηθά τους παραπάνω. Δίνοντας μάχη με κάποιον εκ της τριάδας για έξτρα χρόνο ο κόουτς γνωρίζει πως αυτός ο ανταγωνισμός είναι που θα καθορίσει και τη φύση των εκάστοτε σχημάτων της ομάδας την επόμενη περίοδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr