Παναθηναϊκός για Σλούκα: «Σηματοδότησε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής»

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε μια σχετική ανάρτηση στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από την ανακοίνωση του Κώστα Σλούκα.

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Ο Κώστας Σλούκας σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο υπέγραψε στον Παναθηναϊκό σε μια μέρα που αναμενόταν ν’ αλλάξει τα πάντα γύρω από το ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω των social media που διατηρεί, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Έλληνα guard γράφοντας πως η μεταγραφή αυτή σηματοδότησε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Αναλυτικά η λεζάντα:

«Πριν από έναν χρόνο, ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό AKTOR, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μίας νέας εποχής! Έναν τίτλο της EuroLeague, δύο βραβεία MVP και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας αργότερα, ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Δείτε την ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr