Παναθηναϊκός: Πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν ο Λεσόρ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σαρώνει τα βραβείσ την Basket League με τον Ματίας Λεσόρ να παίρνει το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη της σεζόν.

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Λάθος που δεν κρατήσαμε τον Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια»

Μετά τους Κώστα Σλούκα, Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μπαίνει στη λίστα με τα μέλη του Τριφυλλιού που έχουν κατακτήσει κάποιο ατομικό βραβείο στην Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος άσος που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Παρτίζαν αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο 29χρονος Γάλλος σέντερ και «πύργος» του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκού AKTOR πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες των Stoiximan Basket League Awards.

Ο Λεσόρ στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ΚΑΕ του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος επικράτησε με 27,27% (6 ψήφοι) ενώ δεύτεροι με 13,63% (3 προτιμήσεις) ήταν ο Κέντρικ Ναν, επίσης, του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Πιο Θεαματικός Παίκτης της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου bwin.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Γάλλος σέντερ των «πρασίνων» πρώτευσε με 32,5% (14 ψήφοι) και δεύτερος ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ του ΠΑΟΚ mateco 16,27% (7 ψήφοι).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινό, ο Λεσόρ συγκέντρωσε το 26,02% των ψήφων (610) και δεύτερος ήταν ο Ναν με 19,8% (464)».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr