«Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού μετά την παραμονή Σάριτς στο NBA»

Ο Ντάριο Σάριτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και ιταλικό δημοσίευμα αποκάλυψε τον στόχο του Παναθηναϊκού μετά τη συγκεκριμένη είδηση.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αταμάν τη Δευτέρα (8/7)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να αποκτήσει έναν παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στη frontline και θα μπορέσει να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ, προκειμένου ο Γάλλος να παίρνει ποιοτικότερες και περισσότερες ανάσες και το Τριφύλλι να μη χάνει στο παρκέ από την απουσία του.

Ένας στόχος του Επτάστερου βάσει των ρεπορτάζ ήταν ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος όμως θα παραμείνει στο NBA, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντένβερ Νάγκετς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα μετά την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, η ιστοσελίδα «pianetabasket» ανέφερε πως ο Ντάνιελ Τάις πλέον είναι στην κορυφή της λίστας των πρασίνων, για ν’ αποτελέσει το φινάλε στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός στόχευε στον Ντάριο Σάριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση στο ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Ντάνιελ Τάις ανέβηκε ξανά στην κορυφή της λίστας επιθυμιών των “πρασίνων”. Ο Γερμανός ψηλός είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr