Παναθηναϊκός: Το προφίλ του ψηλού που θέλει ο Αταμάν και η πιθανή έκπληξη

Ο Τούρκος προπονητής επέστρεψε στην Αθήνα για να εργαστεί μαζί με τους συνεργάτες του πάνω στον τελευταίο μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, με τον οποίον θα ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και το σχόλιο για το Final Four

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί εδώ και εβδομάδες τον παίκτη που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματίας Λεσόρ στη «5» για να ολοκληρώσει επιτυχώς το ρόστερ της σεζόν 2024-25.

Οι άνθρωποι του Επτάστερου έχουν σαρώσει όλη την μπασκετική αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και στην αγορά του ΝΒΑ η οποία θα διαθέσει εκλεκτές περιπτώσεις το προσεχές διάστημα για μια μεγάλη μεταγραφή στην Ευρώπη.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν βιάζεται, αλλά το μόνο που θέλει είναι η τελευταία κίνηση να είναι η απόκτηση ενός σέντερ με πολύ μεγάλη ποιότητα, ανεξαρτήτου αν μοιάζει ή όχι στο παιχνίδι του με τον Λεσόρ.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκηςδημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης σημείωσε ότι ο Αταμάν έχει στο μυαλό του τη… μετάθεση του Μήτογλου στη θέση 5, αναζητώντας παίκτη που θα παίζει στο 4, μια εξέλιξη που θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr