Παναθηναϊκός: Και τώρα, και τώρα; Που είναι οι δικαιολογίες;

Νομίζαμε ότι μετά από την απώλεια ενός ακόμα πρωταθλήματος για πρώτη φορά από 0-2, χωρίς …Βασιλακόπουλο (με τον οποίο πήραν τους περισσότερους τίτλους τους και αποκολλήθηκαν από τον Αρη) οι απέναντι θα είχαν λουφάξει.

Παναθηναϊκός: Τα δύο «μπαμ» πίσω από τις δηλώσεις Αταμάν!

Έφτανε μια και μόνο μεταγραφή για να βγουν πάλι στην επιφάνεια τα …μέχρι τέλους κι οι δικαιολογίες που συνδέουν το 7ο του Παναθηναϊκού με τον…Ντέγιαν Μποντίρογκα, κοινώς ξεθάρρεψαν οι απέναντι κι αντί να το πάνε λάου λάου (μιας κι είναι νωπές οι σφαλιάρες και το κύμα αντιδράσεων κατά των Αγγελόπουλων), κραυγάζουν! Όλα αυτά η ιστορία αποδεικνύει πως τα πάντα είναι παροδικά.

Πως δεν εξετάζουμε τα σπορ εις βάθος, δεν παραδεχόμαστε και πρώτο μας μέλημα είναι να μπούμε στο μάτι του άλλου.

Αντί να επικεντρωνόμαστε στο μπάσκετ, στους αθλητές, στους προπονητές, ασχολούμαστε με τα γύρω-γύρω. Το πώς παίζει κάποιος, τι κάνει, πως το κάνει, είναι μια συζήτηση που αφορά ελάχιστους.

Εδώ δυο πράγματα μετράνε: το πώς θα δηλητηριάσουμε την επιτυχία του άλλου και το πώς θα βρούμε δικαιολογίες για τα λάθη μας – όσο πιο μεγάλα μάλιστα είναι τα λάθη τόσο πιο αστείες (και συγχρόνως πιστευτές από το πρόθυμο πλήθος) είναι οι δικαιολογίες.

Αν τους αρέσει να κινούνται έτσι στο λιμάνι, με γεια τους με χαρά τους! Δεν θα αργήσει η στιγμή που πάλι θα κληθούν δώσουν εξηγήσεις…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr