Παναθηναϊκός: Έχει το χάρισμα ο Αταμάν, νέο απίστευτο κατόρθωμα!

Κόουτς της χρονιάς στο πρωτάθλημά μας ο Εργκίν Αταμάν αλλά όχι στην Ευρωλίγκα (όπου είδε την πλάτη του Τσους Ματέο).

Ευρωλίγκα: Αποφάσισαν για τον τελικό του Βερολίνου οι μπουκς - Οι εκρηκτικές αποδόσεις

Να φταίει άραγε το…παρουσιαστικό του που δεν συγκαταλέγουμε στους τοπ; Ίσως να μην μας αρέσει ότι ο κόουτς δεν έχει την εξωστρέφεια του Πίνι Γκέρσον (αν και σε κοψιά μοιάζουν πολύ) και το χάρισμα να σε πείθει ότι είναι ιδιοφυΐα όπως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Σίγουρα δεν διαθέτει την σοφία που εξέπεμπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μήτε την θεατρικότητα του Ετόρε Μεσίνα.

Σαφώς δεν κουβαλάει ιστορίες θριάμβων με νεαρά αστέρια που ο ίδιος γαλούχησε όπως ο Μπόζα Μάλκοβιτς στη Γιουγκοπλάστικα.

Μιλάμε για προπονητές που έχουν πετύχει φοβερά επιτεύγματα αλλά πολλούς εξ αυτών η νέα γενιά δεν τους έχει δει! Την ιστορία του Αταμάν την έχουμε δει όλοι να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Ειδικά στον Παναθηναϊκό ο άνθρωπος μέσα σε μερικούς μήνες έκανε ως και τον ιδιοκτήτη να αλλάξει χούγια που εύκολο δεν το λες!

Οι ασταμάτητες αλλαγές προπονητών πριν την δική του περίοδο ήταν σαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πίστευε στο φαντασιακό του υπόβαθρο πως ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος που είναι σαν να μην έχει ποτέ προπονητή γιατί …δεν τον χρειάζεται!

Ο DPG συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες που τελικά φερόμενοι ως διάδοχοι του Ζοτς σπάσανε τα μούτρα τους.

Κυρίως γιατί δεν είχαν το χάρισμα του Εργκίν: την ευκολία να κάνει τα πιο δύσκολα να φαίνονται τρομερά απλά…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr