Ξέσπασε για Βεζένκοφ ο Λαρεντζάκης: «Σοβαρευτείτε λίγο...»

Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Σλοβενίας ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ξέσπασε για Βεζένκοφ ο Λαρεντζάκης: «Σοβαρευτείτε λίγο...»

Ο Βούλγαρος διεθνής βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφών και της πολύ πιθανής επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά η σχέση του με τους Τορόντο Ράπτορς.

Εφόσον ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα, στον Πειραιά θα έχει ξανά συμπαίκτη και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος όμως δε θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα, ειδικά από την στιγμή που μόλις είχε τελειώσει το παιχνίδι της «γαλανόλευκης» και της πρόκρισης στον τελικό του προολυμπιακού.

«Σοβαρευτείτε λίγο ρε παιδιά! Είμαστε στην Εθνική ομάδα, παίζουμε για την Ολυμπιάδα και μιλάμε για τον Σάσα; Σε παρακαλώ…» απάντησε σε έντονο ύφος ο Λαρεντζάκης, ο οποίος έδειξε την ενόχλησή του στον δημοσιογράφο από την ερώτηση αυτή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr