Παναθηναϊκός: Σοβαρή «απειλή» για Σάριτς από την Ευρωλίγκα

Στο ραντάρ της Εφές βρίσκεται ο Ντάριο Σάριτς , ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχολεί και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Σοβαρή «απειλή» για Σάριτς από την Ευρωλίγκα

Η περίπτωση του 30χρονου φόργουορντ/ σέντερ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκα μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε εθνικό επίπεδο απέναντι στην Σλοβενία και τη Νέα Ζηλανδία όπου σημείωσε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ (triple double) και 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι απόκτησής του Σάριτς μπαίνει η Αναντολού Εφές στην οποία ο Κροάτης είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια από το 2014 έως το 2016, ενώ μάλιστα τον Νοέμβριο του 2014 ήταν ο MVP του μήνα και μάλιστα ο μικρότερος, που είχε κερδίσει την συγκεκριμένη διάκριση.

Σε 55 παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Κροάτης φόργουορντ στην EuroLeague (4 μόνο με την Ζάλγκιρις και τα υπόλοιπα με την Εφές) συγκέντρωσε μέσο όρο 10.1 πόντων, 6.0 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr