Ντάνιελ Τάις: Το θηρίο που κουμπώνει στον Παναθηναϊκό του Αταμάν!

daniel-theis-panathinaikos-oaka

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του center και ο Ντάνιελ Τάις είναι μια από τις επιλογές που μπορεί να προκαλέσουν… θόρυβο!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν ολοκληρώσει το ρόστερ του, καθώς ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος να παίζει στη frontline, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο αν θα πάρει «4» ή «5».

Μια από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται διότι μπορούν να αναβαθμίσουν ουσιαστικά το ρόστερ του Τριφυλλιού είναι ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος μετράει χρόνια θητείας στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Γερμανός είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και γενικότερα είναι αρκετά γνωστός από τη θητεία του σε μεγάλες ομάδες του NBA, αλλά και από τις παραστάσεις που έδωσε με την εθνική Γερμανίας στα τουρνουά που έχει αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Τάις βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 3 εκατοστά (2,03 m) και σαν μια πρώτη άποψη το ύψος του δε γεμίζει το μάτι, ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να υποστηρίξει με άνεση τις θέσεις «4» και «5».

Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός είναι αρκετά σκληροτράχηλος κι ένας ποδοσφαιριστής που δε φοβάται να βάλει το σώμα του στη φωτιά προκειμένου να διεκδικήσει κατοχές και να πάρει επιθετικά φάουλ από τον αντίπαλο παίκτη που εκείνη την ώρα προσεγγίζει το καλάθι.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για έναν παίκτη αρκετά δυνατό, ο οποίος αρχικά δεν ποστάρεται εύκολα κι έπειτα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στα μαρκαρίσματα με αλλαγές (switch defense) διότι διαθέτει τα προσόντα να μαρκάρει και κοντύτερους και ψηλότερους παίκτες.

Όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, ο Τάις διαθέτει αυτό ακριβώς που λείπει από τον Παναθηναϊκό και είναι ουσιαστικά ένας μπασκετμπολίστες που θέλει να έχει στο ρόστερ του ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Γερμανός center διαθέτει εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι και να σκοράρει με διάφορους τρόπους και από εκεί.

Είναι δεδομένο πως ένας παίκτης σαν τον Τάις θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό κι από εκεί και πέρα θα προκαλέσει θόρυβο μια πιθανή μεταγραφή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News