Παναθηναϊκός μεταγραφές: Και που πήραν τον Βεζένκοφ... τι έγινε;

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Και που πήραν τον Βεζένκοφ... τι έγινε;

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, μόνο ως αδιάφορη μπορεί να περάσει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κοιτάζει τις κινήσεις του Ολυμπιακού, δεν τον ενδιαφέρουν τα αγωνιστικά των «ερυθρολεύκων», ξεκινάει τη νέα σεζόν ως ο Πρωταθλητής Ευρώπης και εστιάζει μονάχα στα δικά του ζητήματα.

Οι ομάδες της Ευρωλίγκα «τρέμουν» στην ιδέα πως μπορεί να συγκρουστούν σε επίπεδο μεταγραφών με το Τριφύλλι. Μέσα σε ένα χρόνο οι «πράσινοι» κατόρθωσαν από… κομπάρσοι, να κυριαρχούν κατά κράτος στην αγορά και να μεταδίδουν το άγχος στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Με κάποιον τρόπο ορίζουν και τις εξελίξεις στις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός απέκτησε στη frontline ό,τι ακριβώς άφησε ο Παναθηναϊκός, τον Ντόρσεϊ και τον Βιλντόζα.

Υπό τη σύμφωνη γνώμη του Αταμάν, λοιπόν, ο Μπαρτζώκας έκανε τις πρώτες δύο κινήσεις του. Και υπό το φόβο να μη γίνει νέος… Σλούκας ο Βεζένκοφ, έσπρωξαν 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Βεζένκοφ, γερά, πάρτους τα λεφτά», θα έλεγαν σε ένα άλλο… σύμπαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που, όμως, δεν φέρονται αλαζονικά και διαφέρουν από τους υποστηρικτές των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός «θυσίασε» το πιο καυτό δίδυμο στο τρίποντο, τον Κάνααν και τον Πίτερς (εκτός απροόπτου), προκειμένου να αποκτήσουν ένα ελληνικό διαβατήριο (Ντόρσεϊ) και να σωθούν επικοινωνιακά με την απόκτηση του Βούλγαρου.

Στην περιφέρεια δεν κάνουν το κάτι… παραπάνω δεδομένου ότι προηγήθηκε και η «βόμβα» Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ απλά προσθέτουν μια ισχυρή προσωπικότητα στη θέση «4», που ήταν ούτως ή άλλως, γεμάτη και με παίκτες που την περασμένη σεζόν δεν υστέρησαν σε τίποτα.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δε «χάνει» τίποτα που δεν ένταξε στο δυναμικό του τον πρώην παίκτη των Κινγκς (δεν έφτασε ποτέ σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων μαζί του). Με χαρακτηριστική άνεση και… χρήμα θα κάνουν την τελευταία κίνησή τους την περίοδο του καλοκαιριού. Ό,τι πει ο Αταμάν. Εξάλλου, έτοιμη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και αποδεδειγμένα διαθέτει τους καλύτερους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News