Αποφάσισε ο Βεζένκοφ: Υπογράφει στον Ολυμπιακό!

«Αποδεσμεύεται από τους Ράπτορς ο Βεζένκοφ - Τελική πρόταση από Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ είπε το «ναι» στο ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατ ευρώ ετησίως που του προσφέρε ο Ολυμπιακός και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η ανταλλαγή με τους Ράπτορς «βοήθησε» τον Βεζένκοφ καθώς έψαχνε μια ομάδα ανταγωνιστική και χρόνο συμμετοχής για μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν βρήκε και τα δυο κριτήρια που είχε θέσει στο μυαλό του και το πρέσινγκ του Ολυμπιακού έγινε ασφυκτικό.

Η πρόταση είναι κάτι παραπάνω από ηγεμονική καθώς οι ερυθρόλευκοι τα έπαιξαν όλα για όλα και για να ενισχυθούν στον μέγιστο βαθμό αλλά και μπροστά στον κίνδυνο να… επέμβει ο Παναθηναϊκός: Προσέφεραν λοιπόν μεσοσταθμικά ένα ποσό που φτάνει τα 3,5 εκατ ετησίως σε συμβόλαιο με διάρκεια μίνιμουμ 4 ετών!

Όπως είχε σημειωθεί από την “Magic Euroleague”, το… χαλί εκατομμυρίων, που του έστρωσε ο Ολυμπιακός, κάλυπτε από τον πρώτο χρόνο το ποσό που θα έπαιρνε ο ποιοτικός αθλητής στους Ράπτορς.

Βλέπετε, στο Τορόντο ο Βεζένκοφ θα λάμβανε 2,9 εκατ. ευρώ, την ώρα που στο ΣΕΦ θα πάρει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο είναι για 4+1 έτη, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να φτάσει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός Aktor είχε ρωτήσει για την περίπτωσή του, είχε ενδιαφερθεί, αλλά δεν έφτασε σε σημείο προχωρημένων διαπραγματεύσεων.

Με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι «πράσινοι» το θέμα Βεζένκοφ ο Βούλγαρος επωφελήθηκε οικονομικά και ανέβασε ακόμα περισσότερο το κασέ του, με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε ένα σπουδαίο deal.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News