Παναθηναϊκός: Παράδειγμα προς μίμηση στον Επτάστερο!

«Έτοιμος» ο Παναθηναϊκός για... αγώνα με τους Σέλτικς!

Eίναι ωραίο να έχεις σαρώσει τα πάντα, να επιστρέφεις εμφατικά στις καθημερινές κουβέντες παικτών και μανατζερικών γραφείων, να σχεδιάζεις την επόμενη σεζόν χαλαρός και να σε κυνηγάνε αντί να τους κυνηγάς.

Πριν μερικούς μήνες το σκηνικό ήταν αλλιώτικο, έτρεχες εσύ για να πείσεις τον κόσμο ότι κάνεις νέο ξεκίνημα. Η νοοτροπία νικητή πότισε μετά από χρόνια κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ.

Στους τελικούς με τον Ολυμπιακό π.χ η ομάδα δεν χρειάστηκε να φορτσάρει – χρειάστηκε απλά να κερδίσει τρία παιχνίδια σερί.

Το έκανε δείχνοντας ότι είναι πιο γεμάτη κι ότι μπορεί να έχει λύσεις ακόμα και αν τα ατού της δεν εντυπωσιάζουν.

Ο Μάριους Γκριγκόνις π.χ ήταν εξαφανισμένος, ο Ντίνος Μήτογλου δεν ήταν σεληνιασμένος όπως τον χειμώνα, ο Πάνος Καλαϊτζακης παρκαρίστηκε στον πάγκο (κι ας είχε σημαίνοντα ρόλο στο Βερολίνο).

Ακόμα κι έτσι όμως τους απέναντι τους πάτησες. Χάρη στη νοοτροπία του κυρίως το τριφύλλι πήρε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Έτρεξε ένα σερί 7 νικών στα παιχνίδια χωρίς αύριο, με Μακάμπι (2), Φενέρ, Ρεάλ, ΟΣΦΠ (3).

Λογικά είναι φαβορί και για τους επόμενους σημαντικούς τίτλους που φέρνει το 2024-2025 αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους κάνουν πρωταθλητισμό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News