Παναθηναϊκός: Η νέα... αρχή του Γκριγκόνις!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος στόχος μετά τον Γκριγκόνις!

Εξαιρετικός ο Μάριους Γκριγκόνις στο τελευταίο του ματς με την Λιθουανία κόντρα στο Μεξικό για το Προολυμπιακό, στο οποίο σκόραρε 21 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν εκείνος που πέτυχε τους τελευταίους πράσινους πόντους της σεζόν, σφραγίζοντας το 41ο πρωτάθλημα με 2/2 βολές στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΟΣΦΠ αλλά η αλήθεια είναι πως από την άνοιξη και μετά ήταν χαμένος, τον ψάχναμε και δεν τον εντοπίζαμε.

Προηγουμένως βέβαια αυτός και ο Ντίνος Μήτογλου σε κουβάλαγαν για μήνες. Στο κάτω κάτω στον Μάριους αποδίδεται ΤΟ σουτ στο Μονακό που ήταν αρκετό να αλλάξει ΟΛΗ τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός εκτός του ότι κάλυψε επάξια το κενό του Παπαπέτρου (όταν ο Ιωάννης ήταν στα πιτς στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς) έχοντας ανταποκριθεί εξαίσια στα κοντά σχήματα του Αταμάν, ήταν αυτός που «υπέγραψε» τη νίκη της μεγάλης αντεπίθεσης, εκείνης που έκανε πολλούς να πιστέψουν! Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για εκείνον.

Αν κι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα 3/4 της χρονιάς, επηρεάστηκε από τη σειρά με την Μακάμπι όταν κι έχασε τη θέση του από τον Παπαπέτρου που ταίριαζε καλύτερα στο μαρκάρισμα του Μπόζι Κόλσον.

Ο Γκριγκόνις έχασε την αυτοπεποίθησή του στην τελευταία στροφή της χρονιάς, αλλά παραμένει παίκτης-ορχήστρα, αφήστε που οι Λιθουανοί προσαρμόζονται και προσφέρουν στον Παναθηναϊκό σχεδόν πάντα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News