Παναθηναϊκός: Στέλεχος της χρονιάς στην Ευρωλίγκα o Βασίλης Παρθενόπουλος
Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Παρθενόπουλος αναδείχθηκε στέλεχος της χρονιάς στην Euroleague, κερδίζοντας το βραβείο Τζιανλουίτζι Μπορέλι.
Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Παρθενόπουλος αναδείχθηκε στέλεχος της χρονιάς.
Το βραβείο Executive of the Year τιμά το άτομο και τον σύλλογο του οποίου οι διαχειριστικές αποφάσεις αντιπροσώπευαν καλύτερα τη δέσμευση της EuroLeague για αριστεία σε όλες τις πτυχές της διεύθυνσης του συλλόγου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.
Μεταξύ των κατηγοριών που εξετάζονται πριν από τη ψηφοφορία είναι τα αθλητικά πλεονεκτήματα, τα έσοδα από τις ημέρες των αγώνων, η εμπειρία θαυμαστών, το μάρκετινγκ και οι επικοινωνίες.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- «Ψάχτηκε» για Σιέντρουπ και Γιούρασεκ ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η απρόσμενη «έκπληξη» στην Πράγα πριν το ταξίδι για Πίλσεν
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe