Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα δεδομένα και το πλάνο για τη σεζόν 2024-25

Παναθηναϊκός: Το φιλί - πρόκρισης του Κώστα Αντετοκούνμπο με την σύντροφό του! (pic)

Απόλυτα πετυχημένη η σεζόν που πέρασε για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ανέβηκε στο νο2 της ιεραρχίας των σέντερ αφήνοντας τρίτο τον Ολεκ Μπαλτσερόφσκι (που ήταν προσωπική επιλογή Αταμάν) και στο πρωτάθλημα είχε 5.8π., 2.2ριμπ., 0.7ασ., 68%δίπ., 47%β.

Καθόλου άσχημα για ένα παιδί που είναι τσακωμένο με την τεχνική, θυμίζει όμως τον αδελφό του, Θανάση. Η ενέργεια που έβγαζε ο Κώστας κάθε φορά που πάταγε στο παρκέ βοηθούσε και τους συμπαίκτες του να γίνουν πιο επιθετικοί. Πρόσφερε εντυπωσιακές φάσεις, τόσο με τάπες (σ.σ. ποιος ξεχνάει τα highlights με τα τρομερά του μπλοκ απέναντι σε Πλάις, Ουιλμπέκιν, Κλίβελαντ!) όσο και με δυναμικά καρφώματα.

Διψήφιος (10π.) ήταν στην Euroleague απέναντι στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ενώ το καλύτερο παιχνίδι του το πραγματοποίησε απέναντι στην Καρδίτσα, όταν και είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Του χρόνου θα είναι ο τρίτος ψηλός λογικά, του απομένει να βελτιώσει το ποσοστό του στις βολές (μέτρησε 39% στην Euroleague με 18/46 και 47% στην Stoiximan Basket League με 34/72), ο αθλητής έχει συμβόλαιο με τους πράσινους έως και το καλοκαίρι του 2025.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News