Ουρμπόνας: «Υπάρχει ενδιαφέρον για Ναν από NBA, θα είναι μεγάλη απώλεια»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σχολίασε την περίπτωση του Κέντρικ Ναν και επιβεβαίωσε και εκείνος πως υπάρχει ενδιαφέρον από το NBA για τον σταρ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο podcast:

«Άκουσα ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για τον Κέντρικ Ναν, που κάνει ενδιαφέρουσα αυτή την υπόθεση. Το να χάσει ο Παναθηναϊκός τον Κέντρικ Ναν θα είναι πολύ σημαντικό.

Η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν θα μπορούσε να είναι μια κίνηση κάλυψης, και είναι εξαιρετική. Αλλά ακόμη και έτσι, θα ήταν μεγάλη απώλεια από το παζλ της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο», ανέφερε στο “Urbonus” podcast.

«Δεν λέω ότι ο Κέντρικ Ναν θα χαρίσει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, γιατί με βάση αυτά που έμαθα προβλέπει πολύ σημαντικές απολαβές. Δεν πρόκειται να πάει στο ΝΒΑ για το μίνιμουμ, αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από το ΝΒΑ», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο όρος που επιτρέπει στον Ναν να “σπάσει” το συμβόλαιό του με τους “πράσινους” για να πάει στο ΝΒΑ έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News