Υπόθεση Παπαγιάννη: Ποιες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον - Τι γίνεται με ΠΑΟ

«Διασύρθηκαν» στο Βελιγράδι Ιτούδης και... Παπαγιάννης!

Ο 27χρονος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι σύντομα ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι στο εξωτερικό.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει οι Μονακό και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την γαλλική ομάδα να αποτελεί το φαβορί αφού η συνύπαρξη με τους Καλάθη – Τζέιμς και η κάλυψη των οικονομικών του απαιτήσεων ταιριάζουν στα «θέλω» του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η επιστροφή του δεν είναι στα επικρατέστερα σενάρια αφού τη δεδομένη στιγμή ο Εργκίν Αταμάν αναζητεί έναν διαφορετικό ψηλό για τη θέση «5».

Μετά το πέρας του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, θα έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά και στην υπόθεση του Έλληνα σέντερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News