Παναθηναϊκός: Δεν... υπάρχει αυτό που έγινε στον Επτάστερο!

Παναθηναϊκός: Έτσι τα σάρωσε όλα, αυτό ήταν το κλειδί!

Βλέπαμε ξανά στο βίντεο το 4ο παιχνίδι των τελικών στο ΣΕΦ. Πραγματικά αυτό που πέτυχε φέτος ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην χώρα μας ,όπου έπρεπε κάθε φορά να αντιμετωπίζεις οκτώ, δεν υπάρχει!

Καταγράφεται σε περίοπτη θέση το 41ο πρωτάθλημα γιατί αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες του μάλλον δεν θέλουν παιχνίδια τα οποία να κρίνονται από επιλογές προπονητών και εμφανίσεις των παικτών: προτιμούν ματς να κρίνονται από τη διαιτησία.

Το τι έγινε σε εκείνο τον αγώνα είναι γνωστό, ακόμα θεωρούμε απίστευτο ότι ο Παναθηναϊκός δραπέτευσε από εκεί μέσα με τη νίκη.

Υπό Κ.Σ ο αντίπαλος θα έπρεπε να κερδίσει αν έβαζε λίγες περισσότερες ελεύθερες βολές, θα έκανε το 3-1 και σήμερα θα διασκεδάζαμε διαβάζοντας για τους παικταράδες Λαρεντζάκη, Γκος, Κάνααν και τον μέγα σκακιστή!

Με δύο λόγια θα δούλευαν διπλοβάρδιες αυτοί που θα μας έλεγαν ότι πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές και τα σφυρίγματα τους αλλά η εξάρτηση του Επτάστερου από τον Κέντρικ Ναν π.χ , το κακό χτίσιμο της ομάδας με ενάμιση ψηλό κι άλλα πολλά εμπριμέ, την ίδια ώρα που το αίμα από το νυστέρι θα έσταζε.

Γι αυτό σας λέμε, απίθανο αυτό που κατάφερε φέτος η ομάδα εντός κι εκτός των τειχών…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News