Παναθηναϊκός: Νο.1 ο Επτάστερος με αυτές τις μεταγραφές!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Η κατάκτηση κορυφών σε Ελλάδα/Ευρώπη αποτέλεσε την καλύτερη εισαγωγή γι αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει.

Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε εργοστάσιο σε όρους παραγωγής χρημάτων και (ευχόμαστε) ανάπτυξης αθλητών.

Έτσι κι αλλιώς η μπασκετική κουλτούρα είναι διάσπαρτη σε κάθε γωνία του κλειστού και ο Παναθηναϊκός μέσα στο ανανεωμένο κάστρο του θα ανοίξει τις πύλες της επόμενης, πολλά υποσχόμενης, διαφαινόμενης συναρπαστικής χρονιάς.

Στην αφετηρία άλλης μιας σεζόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ίσως ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο επίκαιρο το focus στην ελληνική λίγκα καθώς μετά τον θρίαμβο του τριφυλλιού έγινε επίκαιρο ξανά το εγχώριο μοντέλο μπάσκετ.

Ο Επτάστερος θα ξεκινήσει στο νο. 1 των power rankings όντας ο κάτοχος του τίτλου μετά από μια τρελή χρονιά που θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ταινία.

Επειτα από 13 χρόνια ταλαιπωρίας όπου οι Ισπανοί είχαν δημιουργήσει πελατειακή σχέση μαζί του, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο τους διέλυσε στα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά πέρασε πάνω κι από τον Ολυμπιακό που στο τέλος του έμεινε να μετράει μονάχα…νίκες άνευ αντικρίσματος.

Η ίντριγκα χτυπά κόκκινο για το που μπορεί να φτάσει η τρέλα του ιδιοκτήτη με το κλαμπ, τώρα που το τελευταίο πουλά, με τις χορηγίες και τα κέρδη να συσσωρεύονται ασταμάτητα.

Ο Εργκίν Αταμάν διαχειρίζεται ένα μεγάλο καράβι, ίσως το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Ο Τούρκος γνωρίζει καλύτερα πρόσωπα και πράγματα, γουστάρει το σταριλίκι κι έχει πλέον καλύτερο ρόστερ τριγύρω του.

Ήδη βάζει γερή υποψηφιότητα για να είναι την επόμενη χρονιά ο πιο dominant κόουτς της ηπείρου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News