Οργασμός... μεταγραφών στο ΝΒΑ - Τα δεδομένα με Ναν και η διορία που λήγει

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Κέντρικ Ναν

Η Free Agency έχει ξεκινήσει στο NBA και οι ομάδες της κορυφαίας Λίγκας του πλανήτη κάνουν τις δικές τους κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει από τις κινήσεις των ομάδων του NBA μετά την έναρξη της Free Agency με τις εξελίξεις να είναι πολλές και να επηρεάζουν και την Euroleague.

Συγκεκριμένα οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη κοιτάζουν πάντα προς τον μαγικό κόσμο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στα συμβόλαιά τους έχουν nba out, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να μετακομίσουν στο NBA όποτε λάβουν πρόταση από κάποια ομάδα της Αμερικής.

Ένας από τους παίκτες που διαθέτει στο συμβόλαιό του nba out είναι και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος έχει υπογράψει διετής συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και πλέον άπαντες περιμένουν το deadline προκειμένου να ξέρουν με σιγουριά το μέλλον του Αμερικανού guard.



Μπορεί ο Ναν να ήρθε στην Ευρώπη και τον Επτάστερο από τον μαγικό κόσμο κάνοντας μάλιστα στα μέρη μας σπουδαίες εμφανίσεις, ωστόσο προς το παρόν το ενδιαφέρον από ομάδες του NBA δεν υπάρχει κι ο παίκτης έχει περάσει απαρατήρητος θα λέγαμε όλο αυτό το διάστημα.

Βέβαια η συγκεκριμένη κατάσταση ευνοεί πλήρως τους πράσινους, οι οποίοι θα πέριμενουν μέχρι και τις 15 Ιουλιού, όπου και λήγει η διορία, για να ξέρουν αν θα έχουν ό,τι και να συμβεί τον Αμερικάνο guard στο ρόστερ τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News