Σίριαλ τέλος: Ανανέωσε με τη Ρεάλ ο Χεζόνια
Ο Μάριο Χεζόνια μετά απ’ όλον αυτόν τον χαμό που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του ανανέωσε τελικά το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Είναι πλέον επίσημο και ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μπορεί τ’ όνομά του ν’ ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα και το NBA, ωστόσο μετά από πολλά επεισόδια το σίριαλ έλαβε τέλος και ο Κροάτης forward έδεσε άγκυρα στους φιναλίστ της φετινής Euroleague.
Να θυμίσουμε ότι ο Χεζόνια υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα, όμως κάποιες δηλώσεις του ήχησαν άσχημα στα αυτιά των διοικούντων των Καταλανών, που ακύρωσαν τη συμφωνία.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΠλέον θα βρίσκεται έως το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα του επιφέρει 2,5 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ