Σίριαλ τέλος: Ανανέωσε με τη Ρεάλ ο Χεζόνια

Παναθηναϊκός: «Καμία πρόταση σε Χεζόνια λόγω Χουάντσο» (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια μετά απ’ όλον αυτόν τον χαμό που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του ανανέωσε τελικά το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι πλέον επίσημο και ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί τ’ όνομά του ν’ ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα και το NBA, ωστόσο μετά από πολλά επεισόδια το σίριαλ έλαβε τέλος και ο Κροάτης forward έδεσε άγκυρα στους φιναλίστ της φετινής Euroleague.

Να θυμίσουμε ότι ο Χεζόνια υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα, όμως κάποιες δηλώσεις του ήχησαν άσχημα στα αυτιά των διοικούντων των Καταλανών, που ακύρωσαν τη συμφωνία.

Πλέον θα βρίσκεται έως το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα του επιφέρει 2,5 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News