Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το μέλλον του Γκόγκα Μπιτάτζε

Μπιτάτζε

Ο Γκόγκα Μπιτάτζε ήταν αναμέσα στα ονόματα που ακούστηκαν για τον Παναθηναϊκό, για ενίσχυση της ρακέτας, ωστόσο η υπόθεσή του δε γίνεται να προχωρήσει.

Ο Γκόγκα Μπιτάτζε ήταν ένας παίκτης, ανάμεσα στους πολλούς, που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ενισχύσει τη ρακέτα του.

Ο Γεωργιανός σέντερ με θητεία στο NBA ήταν ελεύθερος και αναζητούσε ένα καλό συμβόλαιο, συνεχίζοντας, κυρίως, να ψάχνει στον μαγικό κόσμο.

Μάλιστα λίγο μετά την έναρξη της Free Agency ο Μπιτάτζε δε δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα στην Αμερική, καθώς υπέγραψε στους Ορλάντο Μάτζικ τριετές συμβόλαιο και αναμένεται να βάλει στην τσέπη του 25 εκατ. δολάρια.

Ουσιαστικά ο 24χρονος σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Μάτζικ και θα συνεχίσει τουλάχιστον έως το 2027 να παίζει στην καλύτερη Λίγκα του κόσμου, κόβοντας την όποια όρεξη μπορεί να είχε για εκείνον ο Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News