Τρεις ομάδες ΝΒΑ για τον Τάις που… ακούγεται για Παναθηναϊκό

daniel-theis-panathinaikos-oaka

Ο Ντάνιελ Τάις έχει άκουστεί για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτή τη στιγμή πολιορκείται από ομάδες του NBA και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Ο Ντάνιελ Τάις είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς παίζει σε μια θέση που οι πράσινοι ψάχνουν παίκτες.

Ωστόσο ο Γερμανός ψηλός δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη ή θα παραμείνει στο NBA, καθώς το μέλλον του είναι αβέβαιο με τον ίδιο να εξετάζει όλες του τις επιλογές μέχρι ν’ αποφασίσει στο τέλος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το «Athletic», οι Μπακς, οι Πέλικανς και οι Γκρίζλις, καθώς επίσης και άλλες ομάδες, έχουν στα υπόψη τον 32χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2023.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News