«Έκοψε» χρήματα από τον Έβανς ο Ολυμπιακός!

«Έκοψε» χρήματα από τον Έβανς ο Ολυμπιακός!

Με μειωμένος αποδοχές θα υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κίναν Έβανς.

Προτού τραυματιστεί ο Έβανς είχε δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες, οι οποίοι εξακολουθούν να τον θέλουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, το deal μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει με διαφορετική βάση. Κι αυτό γιατί σε πρώτη φάση Έβανς και Ολυμπιακός έκαναν λόγο για τριετή συμφωνία, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ άλλαξε τα δεδομένα.

Έτσι, ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις αναμένεται να υπογράψει στους Πειραιώτες με πολύ μειωμένες αποδοχές για την πρώτη σεζόν.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει δικαίωμα opt-out για το καλοκαίρι του 2025, σε περίπτωση νέου τραυματισμού.

Επί της ουσίας, το deal θα έχει βάθος διετίας, ή αν προτιμάτε θα είναι 1+1, με τον πρώτο χρόνο να φέρνει μειωμένες αποδοχές στον λογαριασμό του Έβανς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News