Άρχοντας ο Παναθηναϊκός, δεν εμποδίζει τη μεταγραφή Βιλντόζα στον Ολυμπιακό!

Άρχοντας ο Παναθηναϊκός, δεν εμποδίζει τη μεταγραφή Βιλντόζα στον Ολυμπιακό!

Κανένα κόμπλεξ δεν έδειξε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο σενάριο να μετακομίσει στο ΣΕΦ ο Λούκα Βιλντόζα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν έδειξαν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει στο αντίπαλο δέος ο Λούκα Βιλντόζα παρά το γεγονός πως ήταν ενήμεροι για την πρόθεση του Αργεντινού να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πλήρωσαν αποζημίωση για να αφήσουν ελεύθερο τον Βιλντόζα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (είχαν συμφωνήσει με εκείνον για τρία χρόνια).

Αυτό που μοιάζει αυτονόητο, βέβαια, άλλες ομάδες δεν το ακολούθησαν και στάθηκαν εμπόδιο σε μεταγραφές.

Ο Αταμάν δεν θέλει τον Βιλντόζα, ο Βιλντόζα δεν θέλει τον Αταμάν και κάπως έτσι ο παίκτης θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά, εκτός απροόπτου, στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις αγωνιστικές διαφορές ο Βιλντόζα δεν δημιούργησε ουδέποτε θέμα στον Παναθηναϊκό, ακόμη κι αν ο Αταμάν τους έριξε δημόσια «κεραυνούς» για την απόδοσή του.

Ο Αργεντινός «απάντησε» το καλοκαίρι και έτσι οι «πράσινοι» θα έχουν έναν πολύ γνώριμο αντίπαλο την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Δεν τον κράτησαν δεμένο στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι τον Βιλντόζα και επί της ουσίας του έδωσαν μια 2η ευκαιρία να «αναγεννήσει» την καριέρα του. Παραμένει αμφίβολο αν θα τα καταφέρει…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News