Έκτακτο: «Κλείνει» στον Ολυμπιακό ο Λούκα Βιλντόζα!

Έκτακτο: «Κλείνει» στον Ολυμπιακό ο Λούκα Βιλντόζα!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Λούκα Βιλντόζα μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό.

Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του πρωταθλήματος της Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λούκα Βιλντόζα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός γκαρντ βρήκε το κίνητρο να μετακομίσει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Εργκίν Αταμάν, τον άνθρωπο με τον οποίο δεν ταίριαξε στο Τριφύλλι από την πρώτη μέρα.

Ο Τούρκος προπονητής ουκ ολίγες φορές «έδωσε» στεγνά on camera τον Βιλντόζα για την κακή αγωνιστική του απόδοση και πλέον, θα αναζητήσει εκδίκηση στα… ερυθρόλευκα!

«Ο Αργεντίνος είναι πρώτο φαβορί πλέον για το ΣΕΦ. Αν δεν έχει ήδη συμφωνήσει δηλαδή.

Κι η Magic Euroleague σας είχε προϊδεάσει καιρό, ότι η επόμενη ομάδα του Βιλντόζα μπορεί να είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους. Μέσα στις επόμενες ώρες ο Βιλντόζα θα αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό καθώς το deal επετεύχθη.

Κι έπειτα, ο Βιλντόζα είναι πρώτο φαβορί για να μπει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δίπλα σε Γουόκαπ, Γκος, Ντόρσει, και με τον Έβανς στα πιτς μέχρι τον Γενάρη, μπορεί να έχει χώρο να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την περιφέρεια του Ολυμπιακού: Κάθετο παιχνίδι, σουτ, ταχύτητα και διάσπαση.», αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη SlamDunk του SDNA.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News