Παναθηναϊκός: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και... ενίσχυση στον Επτάστερο!

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Ήδη ξέρουμε ότι του χρόνου θα δούμε τον πιο ταλαντούχο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών, χωρίς αυτός να έχει 1-2 μόνο σημεία αναφοράς.

προσωπικότητα του Αταμάν αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα στην δύσκολη αποστολή να ξαναπάρεις πρωταθλήματα, με τον Τούρκο να φέρνει μαζί του επίγνωση, ιδέες και μεγάλες δόσεις στρατηγικής/διπλωματίας στον χειρισμό παικτών, ρέφερι, ΜΜΕ.

Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι παίκτες/staff έχουν όρεξη, δείχνουν αυταπάρνηση. Αξίζουν την στήριξη και την αγάπη μας στα δύσκολα, τα αποτελέσματα θα έρθουν στην πορεία! Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι ρόδινα στην αρχή πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη του σωματείου. Όταν ο οπαδός βλέπει να εκπληρώνονται τα θέλω του κι η ομάδα τον σέβεται της γυρνά πίσω την στήριξη πολλαπλά!

Ακόμα κι όταν βλέπει για μήνες τον Λεσόρ να παριστάνει τον…Τιραμόλα παίζοντας για δύο και για τρεις ψηλούς, ακόμα κι όταν ανησυχεί τι θα γίνει με το “κοντό” rotation, με το που καταλάβει ότι ο οργανισμός πασχίζει και μάχεται για να καταλάβει κορυφές, τον έχεις κερδίσει. Όπως έλεγε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”.

Ο πρωταθλητής θέλει να γίνει ακόμα πιο κλασάτος. Να ελαχιστοποιήσει τα αδύναμα σημεία του. Φέτος π.χ υπήρξαν ματς όπου το κλαμπ έδειξε να έχει τρύπες στην άμυνά του, θα μπορούσε να έχει περισσότερο ποστ παιχνίδι και να μην χάνει τόσα ριμπάουντ. Μέχρι το τριφύλλι να πατήσει το γκάζι την άνοιξη, σου έμοιαζε με καράβι που μπορούσε να μπατάρει και από τις δυο μεριές, από την καταστροφή στην τρομερή πορεία (αν οι παίκτες έβαζαν τα μεγάλα σουτ).

Παρά το πηγαίο επιθετικό ταλέντο του υλικού, υπάρχουν παίκτες στην αγορά που θα κάνουν την μηχανή να λειτουργεί ακόμα πιο αρμονικά θωρακίζοντας τους σκόρερ στα μετόπισθεν και δίνοντας περισσότερα plays στην επίθεση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News