Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τους «ξεγυμνώνει» σαν άλλος Ζέλικο!

Συγκινημένος ο Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού

Από τις μέρες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μάθαμε πόσο σπουδαίο είναι να μαθαίνεις τον προπονητή σου όσο περνά ο καιρός, να καταλαβαίνεις την φιλοσοφία του, να ξέρεις από κάποιο σημείο κι έπειτα τι παίζεις και γιατί.

Να υπάρχει μπούσουλας και βάσει αυτού να ξεψαχνίζεις τα χαρακτηριστικά των παικτών που μπορούν να τον υπηρετήσουν πλήρως, να μην φοβάσαι την προσαρμογή τους.

Ο κόουτς Αταμάν τα ξέρει όλα αυτά καλά. Τώρα έχει μπροστά του νέα πρόκληση: να επιλέξει τα σωστά κομμάτια που να ταιριάζουν μαζί και να μεταγγίσει υλικό στο γονιδίωμα της ομάδας ώστε του χρόνου να διαφοροποιήσει προς το καλύτερο το παιχνίδι της και στις δυο μεριές του παρκέ. Ας γίνει αυτό και μετά θα δούμε ποιος θα σε απειλήσει για το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Έχεις κορμιά, πείρα, πάνω από όλα ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. Ο Αταμάν είναι παθιασμένος, εμφανώς απολαμβάνει που είναι σε μια ξένη χώρα παραδοσιακά εχθρό της δικής του και άπαντες του υποκλίνονται!

Ο άνθρωπος έχει σχέδιο κι επιτελείο, έχει πείρα, διαθέτει φλόγα στο βλέμμα και στη γλώσσα του σώματος, εμπνέει τους παίκτες του κι αυτό φαίνεται. Το τριφύλλι χάρη σε αυτόν έχει καλό κλίμα, γερή ομάδα και κάμποσους παίκτες που τρομάζουν (αντιπάλους) κι εμπνέουν συμπαίκτες. Μακριά από εμάς λοιπόν οι …φουστανέλες, μπάσκετ πας να παίξεις!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News