Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο βαρβάτος ψηλός που αλλάζει τα δεδομένα!

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το 1-0 - Ατάκες για παίκτες και οπαδούς!

Είναι κομβική στιγμή γι αυτό το πρότζεκτ οι παίκτες (ή ο παίκτης) που θα προκύψουν από το παζάρι να κουμπώνουν ιδανικά στο παζλ.

Ο πρωταθλητής ήθελε πινελιές στο ρόστερ του, κάποια πράγματα στο Μαρούσι δεν μπορούν να αντικατασταθούν απλά με την αγορά παρόμοιων, εξίσου καλών δεξιοτήτων.

Είναι σωστό που διατηρήθηκαν τα βασικά γρανάζια της μηχανής, αλλά μιλάμε για σεζόν με πάνω από 80 παιχνίδια όπου πολλά μπορούν να συμβούν κι οφείλεις να είσαι αρματωμένος από άποψη ρόστερ.

Οι πράσινοι θα μπορούν να κάνουν σίγουρα βήματα προς την αναβάθμιση σε σχέση με τον ανταγωνισμό τη σεζόν που έρχεται αφού πλέον υπάρχει γνώση, χημεία, τρόπος, μεθοδολογία, διακριτοί ρόλοι. Θες όμως κι ενισχύσεις για να αναπτύξεις περισσότερο κάποιους κομβικούς σου παίκτες. Π.χ ένας βαρβάτος σέντερ δεν θα βοηθήσει μόνο τον Ματίας Λεσόρ αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ενας game changer από το βάθος του πάγκου ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει την ετοιμότητα και την κλάση σου είναι καλοδεχούμενος για να βοηθά και τους μικρούς στις προπονήσεις. Ο Κώστας π.χ έχει προσόντα αλλά στην παρούσα φάση είναι αδύναμος σε ότι έχει να κάνει με βασικά του αθλήματος (π.χ. απόφαση). Εφόσον οι πράσινοι αγοράσουν έναν δυνατό ψηλό τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News