Παναθηναϊκός: Δίχως... περιθώρια με Κέντρικ Ναν!

Παναθηναϊκός: Έπαθε πλάκα με την ελληνική διασκέδαση ο Κέντρικ Ναν (vid)

Άλλες δύο εβδομάδες αγωνίας για τον Κέντρικ Ναν που είναι φυσικό να αποτελεί στόχο ομάδων του ΝΒΑ.

Ως τα μέσα Ιουλίου ο αθλητής έχει όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να γυρίσει στην πατρίδα του αν λάβει πρόταση που τον ικανοποιεί. Παρέχοντας high level σκοράρισμα στον πρωταθλητή Ευρώπης, όντας αρκετά επιδραστικός στο επιθετικό κομμάτι δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους παράγοντες συλλόγων στις ΗΠΑ.

Το ότι διαβάζει τις φάσεις πριν εξελιχθούν είναι το μεγάλο του ατού. Οι εκτελέσεις του; Οn time, on target και με ταχύτητα. Όταν παίζει με μυαλό περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση. Προστατεύει καλά την μπάλα, μπορεί να τελειώσει με επαφή. Οι άμυνες τον σταματούσαν με δυσκολία όταν ήταν αποφασιστικός, με τα δείγματα που έδειξε δεν μπορούμε να μην τον προβάλλουμε ως τον πιο παραγωγικό σκόρερ.

Ο λόγος που οι Αμερικανοί καλοβλέπουν τον Κέντρικ είναι η ικανότητά του να έχει θετικό αντίκτυπο επιθετικά σε κάθε παιχνίδι. Σπουδαίος κάθετος αθλητής που η ικανότητά του να διαβάζει την άμυνα τον καθιστά άμεσα επιδραστικό. Βάζει πολύ σωστά τα χέρια του πάνω στην μπάλα, έχει σβέλτο release, όταν σηκώνει μπάλα με την καμπύλη που βάζει προκαλεί …καρδιακά στους αντιπάλους ενώ η σπυριάρα έχει μόλις φύγει από τα δάχτυλά του.

Ο Ναν είναι ταλέντο τύπου one & done, ένας από τους καλύτερους σουτέρ που πάτησε Ευρώπη και οι ικανότητές του τον καθιστούν θελκτική επιλογή για κάθε κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News