Μεταγραφή Σάσα Βεζένκοφ: Το... «αν» στον Παναθηναϊκό!

«Αποδεσμεύεται από τους Ράπτορς ο Βεζένκοφ - Τελική πρόταση από Παναθηναϊκό»

Kαλός παίκτης ο Σάσα Βεζένκοφ, αναμφίβολα. Αξίζει όμως τα λεφτά που φέρεται να είναι έτοιμος να του δώσει ο DPG;

ΟΚ, βελτιωμένος στο σουτ, αλλά προέρχεται από μια σεζόν απραξίας στις ΗΠΑ, συν ότι στον συγκεκριμένο ο συνδυασμός εκρηκτικότητας, αμυντικών δυνατοτήτων είναι κάτω από την βάση.

Θα πείτε εδώ δίνεις τόσα λεφτά στον Χουάντσο που ευστοχεί μια φορά στις τόσες στην επίθεση, ωστόσο ο Ισπανός στην χημεία μιας ομάδας που παίρνει πολλά από τους σουτέρ της, είναι ευεργετικός, εκρηκτικός, δυνατός, μπορεί να σηκώνεται γρήγορα από το έδαφος όταν πηδάει.

Είναι ο Βεζένκοφ παίκτης με γρήγορο πρώτο βήμα που μπαίνει δυνατά για drive, που δεν φοβάται την επαφή, που εκτοπίζει τους αμυντικούς από γύρω του, που τελειώνει καλά είτε με το αριστερό, είτε με το δεξί χέρι;

Όσο κι αν το ψάχνουμε δεν μας προκύπτει καν ότι είναι καλύτερος του Ντίνου Μήτογλου! Ο Έλληνας παραμένει ικανός shot creator, μπορεί να βάλει κρίσιμα σουτ και γενικά ξέρει να δημιουργεί απόσταση από τον αμυντικό του για να εκτελέσει υπό καλύτερες συνθήκες.

Παίζοντας κοντά στη ρακέτα η απειλητική ικανότητα του Μήτογλου ως slasher είναι ανώτερη του Σάσα, ο Ντίνος είναι και εξαιρετικός cutter με καλό timing όταν κόβει προς τα μέσα καθώς μπορεί να διαβάσει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα ερχόμενος από την αδύνατη πλευρά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News