Αταμάν: Η εταιρεία που ακολουθεί στο Instagram και η σύνδεση με... ΝΒΑers

Απάντησε για μεταγραφή ο Αταμάν: Το χρονοδιάγραμμα για απόφαση

Ο Εργκίν Αταμάν δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και ακολουθεί συγκεκριμένους λογαριασμούς στη μικρή έως τώρα παρουσία του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram και πλέον σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μορφή το προφίλ του, το οποίο το έχει φτιάξει εδώ και λίγες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα ο Τούρκος προπονητής του Τριφυλλιού ακολουθεί τον Παναθηναϊκό, την Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ όντας προπονητής της εθνικής, αλλά και έναν τρίτο λογαριασμό που λέγεται «Possible».

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι συμβουλευτική και συνήθως συνεργάζεται με αθλητές για την online παρουσία τους με τον Αταμάν ν’ ανήκει στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζονται και ορισμένοι Τούρκοι NBAers, όπως οι Τσεντί Οσμάν και Ονουράλπ Μπιτίμ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News