Σβι Μίχαλιουκ: Ελεύθερος ο πρώην στόχος του Παναθηναϊκού

«Κατέθεσε εξαιρετική πρόταση για Μίχαλιουκ ο Παναθηναϊκός»

Ο Σβιατοσλάβ Μίχαλιουκ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι θα τον αφήσουν ελεύθερο και θ’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σβιατοσλάβ Μίχαλιουκ αποτέλεσε πέρυσι βασικό στόχο του Παναθηναϊκού, ωστόσο η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ επειδή ο Ουκρανός forward βρήκε συμβόλαιο στο NBA.

Η χρονιά βέβαια για τον Μίχαλιουκ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς δεν αποτελούσε μέλος του rotation των Σέλτικς και τα περισσότερα παιχνίδια τα παρακολουθούσε από την άκρη του πάγκου δίχως ν’ αγωνίζεται.

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Ουκρανός forward θα μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές του NBA και θ’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ευρώπη πάντα να είναι ένας πιθανός σταθμός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News