Παναθηναϊκός: Σπουδαία ανακοίνωση από Γιαννακόπουλο!

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη για την Εθνική Ελλάδας

Τρομερή πρωτοβουλία από τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε ότι θα δώσει επίδομα για το τρίτο παιδί σε οικογένειες ακριτικών περιοχών της Ελλάδας και ότι θα δώσει από μια ελληνική σημαία σε όλα τα παιδιά πρώτης δημοτικού, προκειμένου να αυξηθεί το αίσθημα υπερηφάνειας για την πατρίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Ειδικά για φέτος και επειδή έχουμε την επέτειο του ενός αιώνα, θα ήθελα να ανακοινώσω και δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Πιστοί στις αξίες του Παύλου Γιαννακόπουλο, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε δύο εμβληματικές δράσεις σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική μας ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.

Σε μια εποχή που το δημογραφικό αναδεικνύεται σε νούμερο ένα πρόβλημα, στηρίζουμε την πυρηνική και παραδοσιακή οικογένεια μόνιμων κατοίκων ακριτικών περιοχών της χώρας, που επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο το τρίτο παιδί και πάνω. Σε όλα αυτά θα είμαστε δίπλα τους.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ με την υποστήριξη του ιδρύματος, Παύλος Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει με ένα σημαντικό ποσό χρηματικό ποσό, εκείνες τις οικογένειες που προχωρούν σε αυτή τη δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση. Προσφέροντας τους με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα έξοδα για το μεγάλωμα του μωρού τους.

Παράλληλα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς πάντα, θα διανείμει κατά το σχολικό έτος, 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών της χώρας ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα περηφάνειας της πατρίδας μας.
Έκλεισα τα 50 πριν από λίγες ημέρες. Σε κάθε εθνική γιορτή όλο και λιγότερα σπίτια βλέπω να έχουν έξω την ελληνική σημαία και να έχουν άλλες σημαίες, πολύχρωμες. Δεν είναι έτσι. Είμαστε Έλληνες. Υπάρχει ελληνική σημαία και αυτή πρέπει να κυματίζει παντού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News