Σάσα Βεζένκοφ: Έρχεται οριστική εξέλιξη - Τα τελευταία δεδομένα

Σάσα Βεζένκοφ: Έρχεται οριστική εξέλιξη - Τα τελευταία δεδομένα

Σε επαφή με τους προπονητές των Ράπτορς (και του Μάικ Μπατίστ) θα έρθει ο Σάσα Βεζένκοφ προκειμένου να πάρει μια τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσει στο μαγικό κόσμο του NBA ή αν θα χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες επαφή με το front office και με τους προπονητές των Ράπτορς, για να ακούσει το πλάνο τους για εκείνον, για να μάθει για ποιον ρόλο τον προορίζουν εν όψει της σεζόν 2024/25.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και μέχρι την Τρίτη τα ξημερώματα, θα υπάρχει η οριστική κατάληξη.

Θα εξηγήσει δηλαδή ο Βεζένκοβ αν θέλει να παίξει στο Τορόντο ή οχι κι από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν οι Ράπτορς.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, οι Καναδοί είπαν στον Βεζένκοβ ότι τον υπολογίζουν, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον 29χρονο φόργουορντ.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Εφές παρακολουθούν τις εξελίξεις κι αν ο Σάσα αποφασίσει να γυρίσει στη EuroLeague, θα κινηθούν αμέσως για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News