Παναθηναϊκός: Οι Μπράουν - Σλούκας «ψηστήρι» στο επόμενο Επτάστερο project!

Παναθηναϊκός: Οι Μπράουν - Σλούκας «ψηστήρι» στο επόμενο Επτάστερο project!

Ο Δημήτρης Μωραΐτης θα είναι και του χρόνου στον Παναθηναϊκό, έχοντας μπροστά του φοβερούς συμπαίκτες (Σλούκας-Μπράουν), που θα του δείξουν πολλά όσον αφορά τη θέση του pg.

Ο Έλληνας άσος θα παίζει στα ματς του πρωταθλήματος μας όπου φέτος ήταν καλός. Φυσικά το να είσαι σε αυτή την ομάδα σημαίνει ασταμάτητη δουλειά και βελτίωση.

Ο Μωραϊτης πχ είχε στιγμές που χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την άμυνα δυσκολευόταν με την μπάλα σαν να μην μπορούσε να διαχειριστεί την ταχύτητα με την οποία εκτελούσε ντρίμπλες.

Θα υπάρξουν κάποιοι “πόνοι ανάπτυξης” στην πορεία εξέλιξής του, αλλά η έμφυτη κατανόηση του παιχνιδιού και η επίδρασή του σε αυτό υπάρχει σε ικανοποιητικό βαθμό.

O ρόλος του ήταν περιορισμένος λόγω των βετεράνων που υπήρχαν στο ρόστερ. Έπαιζε περισσότερο σαν shot maker.

Είναι παίκτης που κάνει αυτό που του ζητείται και παίρνει σωστές αποφάσεις με την μπάλα οπότε θα κάνει καριέρα εκτός απροόπτου.

Φέτος η πολύ καλή παρουσία των περιφερειακών του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το περιορισμένο rotation του Εργκίν Αταμάν, κράτησαν αρκετές φορές τον αθλητή μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Οπότε ο μέσος όρος στον χρόνο συμμετοχής του περιορίστηκε σε 06:01 λεπτά σε 37 παιχνίδια.

Ο 25χρονος γκαρντ υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τους πράσινους.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News