Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ρελάνς για τον παρτενέρ του Λεσόρ!

Αινιγματικός Λεσόρ: «Μην κλαις επειδή τελείωσε...» (pic)

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει να ξεκουράζει τον Ματίας Λεσόρ; Ο Γάλλος είναι μηχανή, θαρρείς δεν είναι φτιαγμένος από σάρκα και αίμα αλλά αποτελεί θαύμα της γενετικής.

Τερατώδης αθλητικότητά, ακούραστος, τέρμα επιδραστικός, ο πιο αλτικός παίκτης της ηπείρου, ικανός είτε πηδάει με το ένα, είτε με τα δύο πόδια. Σε πολλά καρφώματα το κεφάλι του φτάνει στο ύψος της μπασκέτας.

Έχει πολλά highlights που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, ειδικά τον Πουαριέ της Ρεάλ φέτος ξεχάσαμε πόσες φορές τον έκανε πόστερ! Υπάρχει μια ανεπανάληπτη ζωντάνια στο παιχνίδι του που σε εντυπωσιάζει.

Η αθλητικότητα που έχει του ανοίγει την πόρτα σε παράθυρα πάσας και ακροβατικά τελειώματα που οι περισσότεροι παίκτες στην Ευρώπη μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Γίνεται να μην ευχαριστείς τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που τον έφτιαξε στο Βελιγράδι και στον παρέδωσε…έτοιμο; Λίγα πράγματα στην Ευρωλίγκα είναι πιο πολύτιμα από τον έλεγχο πάνω από τη στεφάνη, ανεξαρτήτως εποχής.

Το να ελέγχεις το ριμπάουντ είναι κάτι που χρειάζεται κάθε επίθεση κι η ικανότητα να το κάνεις αυτό σε τακτική βάση σε κάνει πολύτιμο. Εδώ είναι το θέμα: Ο Ματίας δεν είναι ότι θα σου κατεβάσει 10 ριμπάουντ ανά ματς, επιδέχεται βελτίωσης σε αυτό, γι αυτό αναφέρουμε ότι ο παίκτης που θα επιλεχθεί για να μοιράζονται τα λεπτά στο 5 είναι αποφασιστικής σημασίας για το…8ο!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News