Παναθηναϊκός: Πάει να κάνει το νο.1 δίδυμο στην Ευρώπη!

Παναθηναϊκός: Πάει να κάνει το νο.1 δίδυμο στην Ευρώπη!

Εχουμε μαρκάρει το ημερολόγιο τις μέρες που η ομάδα θα δώσει τα πρώτα της φιλικά για να δουμε τη συνύπαρξη Σλούκα-Μπράουν. Καλοί finisher που οι ρέφερι σέβονται πολύ, ειδικά τον Ελληνα.

Αμφότεροι σκανάρουν το γήπεδο όταν μπαίνουν για drive. Οι πάσες τους είναι γρήγορες και on target. Στο PnR διαβάζουν πως τους αντιμετωπίζει η άμυνα κι έχουν υπομονή όταν πασάρουν.

Το τελευταίο στοιχείο σε συνδυασμό με την βαρύτητα που δημιουργούν όταν μπουκάρουν στο ζωγραφιστό τους κάνει ακόμα καλύτερους PG. Τους αρέσει το σουτ από μέση απόσταση ειδικά όταν άμυνα τους προκαλεί. Σηκώνονται γρήγορα και τιμωρούν αμέσως τις ομάδες που τους παίζουν είτε drop, είτε under.

Ο Λορένζο Μπράουν δεν έχει ξαναπαίξει δίδυμο με έναν τόσο επιδραστικό ball dominant παίκτη σαν τον Σλούκα. Τέτοια γκαρντ προσφέρουν τεράστια αξία στην επίθεση, συχνά εκτός από απαράμιλλο playmaking, το οποίο αντισταθμίζει την αδυναμία τους στα μετόπισθεν. Η κατάταξή τους στο νο1 της φυλής των small leading guards είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο, θα το γνωρίζουμε τον επόμενο Μάη , στο τέλος του φάιναλ-φορ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News