Γιαννακόπουλος: «Κάθε μέρα και μία νίκη...»

Γιαννακόπουλος: «Κάθε μέρα και μία νίκη...»

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών ιστορίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου, πραγματοποιήθηκε εμβληματική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ παρουσία θεσμικών φορέων, εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε, προμηθευτών και συνεργατών του Ομίλου, καθώς και στελεχών της αγοράς.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ μετρά πλέον έναν αιώνα ιστορίας από την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου το 1924 στην οδό Πειραιώς, ενώ αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Στην εκκίνηση του δεύτερου αιώνα παρουσίας του στον κλάδο του φαρμάκου, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, με κύκλο εργασιών που εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 500 εκ. ευρώ το 2024 και με δραστηριοποίηση σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσα από στρατηγικούς σχεδιασμούς, όραμα και πίστη, συνεχώς Αναπτύσσεται, Επεκτείνεται, Ισχυροποιείται και Συνεχίζει!

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε κατά την ομιλία του: «Κάθε μέρα και μία μάχη. Κάθε μέρα και μία νίκη. Σε έναν αγώνα που κρατάει πια 100 χρόνια, έναν ολόκληρο αιώνα, συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σταθερά βήματα ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Με επιμονή και υπομονή στηρίζουμε το ελληνικό επιχειρείν, την ελληνική οικονομία και το μέλλον της χώρας μας. Εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητές μας, χτίζουμε καινούργιες συνεργασίες, δραστηριοποιούμαστε σε νέους τομείς και στοχεύουμε στην περαιτέρω επέκταση και εδραίωση μας εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, φροντίζουμε να έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες να ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες, είτε αυτές αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών είτε απλά κάνοντας το αυτονόητο για τον γενικό πληθυσμό, συμβάλλοντας στο πολύτιμο έργο της πολιτείας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News