Επίσημο: Η νέα ομάδα του Μαντζούκα

Παναθηναϊκός: Στο κόλπο και ο Μαντζούκας!

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό στον Άρη με τη συμφωνία να είναι πλέον και επίσημη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένα παιδί με αρκετό ταλέντο και φιλοδοξίες που τον πιστεύουν αρκετά στον Παναθηναϊκό, όμως την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να βρει ρόλο και πατήματα μέσα στο παρκέ.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορούσε ν’ ανταγωνιστεί τους Ντίνο Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση με εκείνον.

Έτσι, το Τριφύλλι αποφάσισε να του βρει νέα μπασκετική στέγη, ωστόσο να μην τον πουλήσει, καθώς τον υπολογίζει κανονικά για το μέλλον με τον Άρη να είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα forward.

Πλέον είναι  κι επίσημο πως ο Λευτέρης Μαντζούκας θα συνεχίζει την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στους Θεσσαλονικείς και έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα και τους πράσινους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News