Σάσα Βεζένκοφ: Τα τελευταία νέα για το μέλλον του και η απόφαση του ίδιου

Βεζένκοφ: Πασίγνωστος δημοσιογράφος ανατρέπει τα πάντα για το μέλλον του

Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να έγινε ανταλλαγή στους Ράπτορς, όμως το σήριαλ δεν έχει τελειώσει κι αντίθετα έχει κι άλλα επεισόδια μπροστά του.

Οι Σακραμέντο Κινγκς χθες έκαναν trade τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πήγε στους Τορόντο Ράποτς, καθώς είχε κάνει ξεκάθαρο στους «Βασιλιάδες» ότι δεν ήθελε να μείνει σε αυτούς.

Μπορεί ο Βούλγαρος forward να βρήκε ομάδα στο NBA, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Eurohoops τον υπολογίζει και κανονικά όπως τον ενημέρωσε, ωστόσο εκείνος που θα έχει τον τελετευταίο λόγο θα είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Βεζένκοφ δεν ήθελε να μείνει στο ΝΒΑ, όμως μετά το συγκερκιμένο trade μπορεί να πηγαίνει σε μια ομάδα κατώτερη των Κινγκς, ωστόσο θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και χώρο για ανάδειξη. Κριτήριο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της υπόθεσης.

Πάντως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ακόμη περιμένουν την οριστικοποίηση των εξελίξεων, προκειμένου να δουν αν θα διεκδικήσουν οριστικά τον Βούλγαρο forward που δεδομένα έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσπάθεια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News