Παναθηναϊκός: Με τη συνταγή του Αταμάν ελέω 8ου!

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν κάνει τον Επτάστερο... δυναστεία!

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πιάσει ακόμα υψηλότερα standards την επόμενη σεζόν κυκλοφορώντας μπάλα στο μισό γήπεδο, μπορεί να το κάνει.

Η ομάδα είναι δουλεμένη και πρόσθεσε παίκτη (Μπράουν) με τρομακτικά passing skills αλλά και την πνευματική βάση για να ενταχθεί άμεσα στο σύστημα αυτό.

Σε λίγους μήνες η αναβαπτισμένη επίθεση θα είναι το εργαλείο για να μπορέσει η λειτουργία των πρασίνων να μακιγιάρει πιθανές αδυναμίες στην άμυνα.

Με την καλή πάσα ως γνωστόν δημιουργείς συνθήκη να μετατρέψεις ένα σουτέρ του 30% σε εκτελεστή του 40%, αλλάζοντας πλήρως τα δεδομένα.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει βάση για να αναπτύξει την φιλοσοφία του. Ο πρωταθλητής φέτος ήταν μια από τις καλύτερες ιστορίες της Ευρωλίγκας.

Mια υπενθύμιση για το που μπορεί να φτάσει ένας συσπειρωμένος οργανισμός όταν έχει (πέραν της απαιτούμενης ποιότητας) σε υπερθετικό βαθμό, ελίτ coaching, πίστη στο στόχο, ομοψυχία στα αποδυτήρια και πολυεπίπεδη υποστήριξη από το κοινό.

Όλα αυτά τα πρόσφερε στο ΟΑΚΑ ο Τούρκος, το κοινό ψυχανεμίστηκε τι πάει να συμβεί κι ήταν από κοντά, ειδικά από το Νοέμβρη κι έπειτα, τότε που έλεγε και ξαναέλεγε ο Αταμάν πως ο σύλλογος έχει επιστρέψει στα κορυφαία πατώματα κι όλοι μας -όσο κι αν θέλαμε να τον πιστέψουμε- τον αντικρίζουμε (ακόμα) με αμφιβολία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News