Παναθηναϊκός: Έτσι συνεχίζει ο Επτάστερος - Όλο το... πλάνο!

Τιμωρία στον Παναθηναϊκό για το Game 5 με τον Ολυμπιακό

Οι πρωταθλητές Ευρώπης περπατούν το μονοπάτι της συνέχειας, συνεχίζοντας από την φετινή σεζόν με στόχο το βήμα παραπάνω του χρόνου.

Οι ισορροπίες στο εσωτερικό τους μοιάζουν εξαιρετικές, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ των παικτών κι αυτό το παρεϊστικο κλίμα που έχουν αναπτύξει βγαίνει στο παρκέ.

Αγωνιστικά τα πράγματα είναι συγκεκριμένα, οι καινούργιοι θα έχουν βοήθεια να προσαρμοστούν γρήγορα σε ένα σύνολο που του χρόνου θα το πάει…τυφλοσούρτη.

Το ποιοτικό βάθος στα γκαρντ είναι μεγάλο μετά τον ερχομό Μπράουν, οι πράσινοι πρέπει να οικοδομήσουν δυνατούς δεσμούς και με τον ψηλό (ή τους ψηλούς) που θα αποκτηθούν για να κάνουν παρέα στα άλλα μεγάλα κορμιά του ρόστερ ώστε του χρόνου το σωματείο να μπορέσει να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του κάτι που θα μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε κατηφόρα για τον αντίπαλο.

Πλέον οι στόχοι είναι σαφώς υψηλότεροι, ένα ακόμα τριπλ κράουν που θα είναι το πρώτο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το τριφύλλι δείχνει τη τάση να τρέξει περισσότερο του χρόνου, κυνηγώντας ακόμα πιο πολύ το ανοιχτό γήπεδο ώστε να αξιοποιήσει το playmaking, τους finishers στα γκαρντ και στα φτερά, τα τρεξίματα του Λεσόρ στον άξονα.

Οι κοντοί είναι συνεχώς οπλισμένοι κι αυτή η επιθετικότητα τους δημιουργεί το καλύτερο πλαίσιο χώρων για Μήτογλου, Λεσόρ.

Το γκρουπ αυτό τώρα χτίζει χαρακτήρα κι αν μείνει ενωμένο (αποδυτήρια) έχει τις προδιαγραφές να κάνει το επόμενο βήμα στη…στρατόσφαιρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News