Παναθηναϊκός: Η τριάδα των εκκαθαρίσεων στον Επτάστερο!

Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βίωσε σημαντικές διακυμάνσεις μέχρι να φτάσουμε στην παραμονή του 90% του υπάρχοντος ρόστερ και την επόμενη περίοδο.

Ο φευγάτος (μέχρι τον Μάρτη) Χουάντσο ενίσχυσε σημαντικά τη θέση του μετά τα καλά ματς με Μακάμπι, Ρεάλ, Ολυμπιακό.

Ακόμα και σήμερα, δεν πατάει τόσο σταθερά στα πόδια του όσο ίσως νομίζει το ευρύ κοινό, αφού παίκτη 2.000.000 ευρώ που δεν σταυρώνει σουτ ούτε με αίτηση επιβάλλεται να τον εμφανιστεί του χρόνου πιο επιθετικός.

Ο Καλαϊτζάκης προερχόταν από άθλια σεζόν και ως Έλληνας πιτσιρικάς ήταν επόμενο να τραβήξει την περισσότερη ειρωνεία. Βούλωσε στόματα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έλεγε προ εβδομάδων ότι τον χειμώνα σκεφτόταν να σταματήσει το μπάσκετ.

Την άνοιξη (ευτυχώς για όλους) ήρθε με φόρα να αποδείξει ότι μπορούσε να είναι efficient σε μια επίθεση όπου δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή.

Καίρια σουτ στο Βελιγράδι στο game 4 όταν η Μακάμπι έφευγε μπροστά κι απειλούσε να σε τελειώσει, κομβικό σουτ κόντρα στον Ολυμπιακό στο game 3 πάνω που μείωνε και σε απειλούσε.

Ο Αταμάν με τους δύο τελευταίους ενίσχυσε το εγχώριο στοιχείο προσφέροντας σε Πάνο/Ιωάννη την ευκαιρία να προσφέρουν αυτά στα οποία ειδικεύονται (αμυνα, ριμπάουντ, κυνηγητό αντιπάλων).

Η συγκεκριμένη τριάδα είναι στην πραγματικότητα το βαρύ χαρτί του πρωταθλητή κι αλλάζει το status μιας ταλαντούχας ομάδας μετατρέποντας την από κυνηγό κατοστάρων σε σύνολο ελίτ αθλητικότητας και physicality.

Είναι η γραμμή που κάνει εκκαθαρίσεις και εργάζεται για τη διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος για να βγουν στο πάλκο οι σολίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News