Παναθηναϊκός: Σε αυτά στοχεύει ο Επτάστερος!

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Απλά είναι τα πράγματα για την επόμενη Ευρωλίγκα. Τα κλαμπ που διατήρησαν κορμό, τον προπονητή τους και συνάμα την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία ξεκινούν με πλεονέκτημα.

Όλοι όμως, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, θα χρειαστούν χρόνο για να ρολάρουν. Το βλέπουμε κάθε σεζόν άλλωστε.

Η υπομονή και η αντοχή είναι τα μεγαλύτερα εφόδια που μπορεί κάποιος να έχεις ώστε να προοδεύσεις και να βάλεις 5η ταχύτητα εκεί , γύρω στο ξέφωτο της Άνοιξης για την τελική ευθεία.

Ο Επτάστερος κεφαλαιοποιεί τους καρπούς του θαύματος που σημείωσε φέτος (πρώτος από 17ος την προηγούμενη σεζόν) απέναντι στην Ρεάλ και την Μακάμπι που δεν θα τις έλεγες και χειρότερές του.

Το «αφού μπορέσαμε αυτό, μπορούμε τα πάντα» έχει τεράστια δύναμη και η συγκεκριμένη εμπειρία αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στη διαδικασία δημιουργίας καινούργιων σταθερών και της διάδοχης κατάστασης για το 8ο.

Ας μην ξεχνάμε πως ο κόσμος είναι αχόρταγος, εδώ καλά-καλά δεν είχε σηκωθεί στον ουρανό του Βερολίνου το τρόπαιο κι οι οπαδοί σε κατάσταση παροξυσμού έλεγαν για το επόμενο στη Βαρκελώνη. Ο ερχομός Λορένζο Μπράουν αναβαπτίζει το αγαπημένο pitbull style του Αταμάν στην επίθεση.

Το advanced playmaking του Σλούκα και του Αμερικανού λειτουργούν ευεργετικά για τους πάντες γύρω τους, μεταδίδοντας ένα attitude πολύ ενοχλητικό για τον αντίπαλο αλλά και τόσο χρήσιμο για το τριφύλλι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News