Παναθηναϊκός: Αυτό προσέχουν στην ΚΑΕ, όλα για όλα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Υπέροχες μέρες βιώνει η ΚΑΕ, παρόμοιες με εκείνες της χρυσής εποχής (1992-2012), όπου κάθε καλοκαίρι γνώριζες πως οι καλύτεροι παίκτες της αγοράς ήταν υποψήφιοι να φορέσουν την πράσινη φανέλα.

Τώρα υπάρχει στην εξίσωση κι η μετατροπή του ΟΑΚΑ σε παλάτι, πάντα σε συνδυασμό με τους τίτλους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει φρενίτιδα, ας μην ξεχνάμε τα 11.200 διαρκείας που έφυγαν μέσα σε 24 ώρες!

Ο πρωταθλητής έχει έτοιμη την βάση του, τη νέα σεζόν ποντάρει στην καλή χημεία και το κλίμα, άλλες δύο μεταγραφές θα κάνει (max) μα κι αυτές θα είναι από το πάνω ράφι.

Το τριφύλλι εδώ και μήνες βιώνει την δική του επανάσταση. Οι απαιτούμενες μεταγραφικές ζυμώσεις έγιναν στην αγορά.

Φυσικά ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μακρύς και δύσβατος και καμιά μεταγραφή δεν εγγυάται διακρίσεις, αφενός παίζουν κι οι άλλοι μπάσκετ, αφετέρου δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Πάντως οι επιταγές του αθλήματος κι οι ανάγκες του απαιτητικού προγράμματος έχουν οδηγήσει τα κλαμπ στη δημιουργία συνόλων με ποιοτικό βάθος και πληθώρα λύσεων, κατάσταση που τονώνει τον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε κούπες με rotation 7-8 παικτών είναι θαύμα από αυτά που επαναλαμβάνονται μια φορά στα 100 χρόνια.

Στην ΚΑΕ το ξέρουν γι αυτό προσέχουν για να έχουν, γεμίζοντας το δυναμικό τους με επιπλέον λύσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News