Παναθηναϊκός: Προσέχεις για να έχεις ελέω... ατυχιών!

Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για το Game 4

Ο Παναθηναϊκός ήταν φέτος η καλύτερη ομάδα, τελεία, δίχως …ναι μεν, αλλά. Ταυτόχρονα ήταν και τυχεροί οι πράσινοι διότι δεν αντιμετώπισαν τον παραμικρό τραυματισμό βασικού τους παίκτη στην τελική ευθεία ακόμα κι ο Χουάντσο που είχε θεματάκια έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε στα ματς με Μακάμπι και Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως να είχε ζητηματάκια ο κόουτς αν έχανε Λεσόρ η Ναν και την επόμενη χρονιά είναι αποφασισμένος να θωρακίσει καταλλήλως την ομάδα για να μπει του χρόνου στην αφετηρία πάνοπλος.

Οι τραυματισμοί παραμένουν ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά στο κάτω κάτω της γραφής επειδή αφορούν εν δυνάμει όλους και συμβαίνουν σε όλους, για αυτό ακριβώς δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αποδυναμώσουν την αξία σου. Θα σου πει ο άλλος ας φρόντιζες να έχεις φρέσκα πόδια κι εναλλακτικές, δίκιο θα έχει.

Φέτος δεν σου βγήκαν Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, τον ένα τον άλλαξες με ποιοτικότερο αθλητή (Μπράουν), τώρα όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει την αλλαγή του Πολωνού. Ακόμα και ο…Παπαγιάννης να είναι (που ξινίζει σε πολλούς λόγω παρελθόντος) είναι πιο ψημένος από τον Όλεκ στο τοπ επίπεδο, ξέρει άριστα το τριφύλλι και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να άρει το μούδιασμα των οπαδών στο πρόσωπό του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News