Παναθηναϊκός: «Τάις και Παπαγιάννης πολύ δυνατά για τον Επτάστερο»

Παναθηναϊκός: «Τάις και Παπαγιάννης πολύ δυνατά για τον Επτάστερο»

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά και στη θέση του center με τον Εργκίν Αταμάν να έχει καταλήξει στους παίκτες που του αρέσουν περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν φέτος είναι πολύ πιο ήρεμος και κάνοντας στοχευμένες κινήσεις προσπαθεί να ενισχύσει όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ του, προκειμένου να φτάσει σε ακόμα περισσότερους τίτλους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του ισραηλινού δημοσιογράφου, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Εργκίν Αταμάν έχει ξεχωρίσει δύο center και θα προσπαθήσει ν’ αποκτήσει έναν απ’ τους δύο, προκειμένου να ενισχύσει τη frontline του και να πλαισιωθεί σωστά ο Ματίας Λεσόρ.

Η πρώτη περίπτωση παίκτη που αρέσει στον Τούρκο προπονητή είναι ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά τη θητεία του στους Κλίπερς χωρίς να ξέρει κανείς αν θα μείνει στο NBA ή θα γυρίσει στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη περίπτωση είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, τον οποίο ήθελε πολύ από πέρυσι ο Εργκίν Αταμάν, όμως ο Έλληνας ψηλός αποφάσισε ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ. Με δεδομένο ότι έχει buy out στο συμβόλαιό του, πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News